Generálkivitelezés – tervezés,építés,felújítás

Cégbemutatás

Energetikai fejlesztés az AÁB Generál Kft.-nél

Kedvezményezett neve: AÁB Generál Korlátolt Felelősségű Társaság
A támogatott projekt címe: Energetikai fejlesztés az AÁB Generál Kft.-nél
A pályázat azonosító száma: GINOP-4.1.2-18-2018-00225
A szerződött támogatás összege: 4 270 000,- Ft
A támogatás mértéke: 50 %
A támogatott projekt befejezési dátuma: 2020.06.23.

Eszközbeszerzés az AÁB Generál Kft-nél

Cégünket 2016.október 01.-én alapítottuk, és 2016. október 27. került bejegyzésre. Cégünk az AÁB Generál kft.  3 éve működik sikeresen az építőipari piacon.
Vállalkozásunk megalakulása évekre vezethető vissza, mely mellékállásban végzett építészmérnöki tevékenységek, valamint alkalmazotti főállásban szerzett sokéves építőipari kivitelezői tapasztalatokból és szakmai továbbképzéseiből formálódott és alakult korlátolt felelősségű társasággá.
Működési területünk széleskörű, cégünk profiljában az építőipari tevékenységek teljes skálája fellelhető.
Cégünk fő tevékenységi köre családi lakóházak kulcsrakész kivitelezése, de munkáink az építészmérnöki tevékenységekre a tervezés, műszaki ellenőrzés,valamint közületi építmények építésre és felújítására is kiterjed. A gazdasági és műszaki vezetés a tulajdonos személyes irányításával történik, aki az építőipar területén szerzett teljes körű szakmai, illetve vállalkozói tapasztalatát a mindennapi munka során kamatoztatja.
Cégünk stabil, fejlődő, a kihívásoknak megfelelő vállalkozásként kívánjuk működtetni. Értékrendünkben kiemelt helyen áll a minőségi munka iránti elkötelezettség, mely mellett a határidők betartása, a hatékony és rugalmas munkavégzés, valamint az alvállalkozókkal kialakított tartós munkakapcsolat munkáink eredményességének a kulcsa. Cégünk kialakult alvállalkozói körrel dolgozik együtt,mely garancia a minőségi munkára. Elsődleges célunk, hogy szolgáltatásaink minősége megrendelőink igényének maximálisan megfeleljen, ügyfeleink bizalmát teljes körű szolgáltatással, szaktanácsadással és versenyképes árakkal igyekszünk elnyerni.

Cégnév: AÁB Generál Kft.
Székhely: 2898. Kocs, Petőfi Sándor utca 10.
Adószám: 25787476-2-11
Képviseli: Bajnóczi Gábor


Copyright © 2019.